Menu

Restaureren

Terug Restaureren
Klassieke restauraties en meerjaren monumentenzorg
Pronk Bouw is de restauratiespecialist
Klassieke restauraties en monumentenzorg: Pronk Restauratie!

Pronk Bouw heeft zich met de werkwijze 'aandacht voor ambacht' een belangrijke plek verworven binnen de restauratiebranche. Grachtenpanden, kerkgebouwen, maar ook woningcorporaties, ontwikkelaars en particuliere opdrachtgevers weten dat Pronk beschikt over de juiste kwalificaties en werkt volgens de richtlijnen van historisch bouwen, wij zijn gecertificeerd voor de geldende uitvoeringsrichtlijnen van de Stichting Erkende Restauratie Monumentenzorg (Stichting ERM). Deze richtlijnen zijn een ijkpunt voor opdrachtgevers, bij Pronk Bouw bent u verzekerd van in restauratie, herbestemming en transformaties gespecialiseerde projectleiders, uitvoerders en vaklieden. 

Naar contact
Kwaliteit
Vakmanschap en onderscheidend vermogen bepalen de hoge kwaliteitsgraad bij Pronk Bouw. Daar is ons familiebedrijf op gefundeerd en gebouwd.
Zorgvuldigheid
Vooruit denken, overzicht houden en kijken wat je doet, vóórdat je het doet, dat hoort bij onze ambachtslieden. Altijd efficiënt blijven denken in materiaal en tijd.
Continuïteit
Wat wij nú maken, gaat onze generatie voorbij en nog een paar volgende ook. Datzelfde geldt voor ons als bedrijf. De solide basis en open blik maken ons sterk.
Duurzaamheid
In onze nieuwbouwprojecten, verbouwingen en restauratiewerken houden wij, ook in het voor- en natraject, toekomst en klimaat in het vizier.