Menu

Missie en Visie

Terug Over Pronk BouwMissie en Visie
Onze missie en visie

Pronk Bouw uit Warmenhuizen bouwt met aandacht; dat is onze meerwaarde en maakt ons een zorgvuldige partner. Wij werken vakkundig en hebben échte ambachtslieden in ons team. En dat zie je aan onze projecten.

Wij bouwen met aandacht voor ambacht.

Als familiebedrijf –nu met drie broers van de derde generatie aan het roer – is Pronk Bouw een vertrouwd adres voor vakmanschap en kwaliteit. Pronk Bouw is gespecialiseerd in (ver)bouwen, restaureren en leidekken.

Wij bouwen of verbouwen woonhuizen, bedrijfsgebouwen, winkels en kantoren. Wij voeren klassieke restauraties en (meerjaren) monumentenonderhoud uit als herbestemming en transformatie van monumentale gebouwen, kerken en andere objecten. En onze derde ambacht is het leidekken van monumentale gebouwen en kerken, maar ook van woonhuizen en bedrijfspanden: dit gebeurt in maasdekking, rijndekking of oud-duitse dekking en is altijd inclusief de bijbehorende lood-, koper- en zinkwerken.

In het dorp, in landelijk gebied of binnenstedelijk. Modern of traditioneel, eenvoudig of ingewikkeld. Juist daar waar vakmanschap en een goede organisatie van het werk nodig is, maken wij het verschil. Ons team bestaat uit vakmannen die stuk voor stuk hun bijdrage leveren aan die ene onderscheidende missie: bouwen met aandacht voor ambacht.

Naar contact