Menu
Terug naar Over Pronk Bouw
Zonder hen geen aandacht voor ambacht
Ons uitvoerende team bestaat uit vaklieden die stuk voor stuk hun bijdrage leveren aan die ene onderscheidende missie: bouwen met aandacht voor ambacht. Zij worden ondersteund met kennis.
Ons team

Binnen Pronk Bouw werken gedreven en ervaren vaklieden, de meesten al van jongs af aan. Zij hebben hun opleiding grotendeels intern gekregen, natuurlijk werkende voort met een ervaren leermeester, maar ook aangevuld met cursussen en workshops. De samenwerking met onderwijsinstelling Espeq Bouwopleidingen in Heerhugowaard resulteert in een gestage aanwas van jong talent. Ook melden zich leergierigen aan via het eigen netwerk. Niet alleen de directievoering gaat van vader op zoon, ook onder de medewerkers zien we verschillende generaties naast elkaar op de werkvloer. Met recht een echt familiebedrijf! Pronk Bouw is erkend leerbedrijf.

Ook bij ons werken?
Ons team

Het team bestaat uit timmerlieden, restauratie-specialisten, metselaars, leidekkers, loodgieters, machinaal timmerlieden, uitvoerders, projectleiders, calculators, management ondersteuners en administratieve krachten. In alle facetten van het werk vinden wij nauwkeurigheid en gedrevenheid om vakkennis te vergaren enorm belangrijk. Dat resulteert in een team met individuele hoge kwaliteit, elk binnen het eigen vakgebied en niveau. Wij stimuleren ieder het beste uit zichzelf te halen en ondersteunen dat waar wij kunnen. Want, alleen een goed functionerend, samenwerkend en onderling communicerend team biedt de aandacht voor ambacht waar Pronk Bouw voor staat!

Zoek jij ook een werkkring waar hard gewerkt en goed gepresteerd wordt, met de gezelligheid van gelijkgestemde collega's en de informele sfeer van een familiebedrijf? Kijk dan eens bij onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie! 

 

Naar vacatures