Menu

Nieuwbouw

Terug BouwenNieuwbouw
Pronk Bouw kent de materialen en beheerst de technieken
Authentieke uitstraling of hypermodern CLT
De vrijheid van nieuw bouwen

Bouwen is onze basis. Onze disciplines zijn nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Houtbouw, houtskelet of prefab verwerken wij net zo gemakkelijk als traditionelere bouw. Onze specialiteit ligt weliswaar in de complexe bouwprojecten, maar voor een aanbouw of reparatie voelen wij ons geenszins te groot. Hoe eerder u bij Pronk Bouw aanhaakt, hoe meer en beter wij u kunnen ontzorgen. En werkt u graag mee tijdens het proces? Dat kan natuurlijk ook! Heeft u nieuw- of verbouwplannen en zoekt u ons advies? Vul dan ons contactformier in.

Naar contactformulier
Kwaliteit
Vakmanschap en onderscheidend vermogen bepalen de hoge kwaliteitsgraad bij Pronk Bouw. Daar is ons familiebedrijf op gefundeerd en gebouwd.
Zorgvuldigheid
Vooruit denken, overzicht houden en kijken wat je doet, vóórdat je het doet, dat hoort bij onze ambachtslieden. Altijd efficiënt blijven denken in materiaal en tijd.
Continuïteit
Wat wij nú maken, gaat onze generatie voorbij en nog een paar volgende ook. Datzelfde geldt voor ons als bedrijf. De solide basis en open blik maken ons sterk.
Duurzaamheid
In onze nieuwbouwprojecten, verbouwingen en restauratiewerken houden wij, ook in het voor- en natraject, toekomst en klimaat in het vizier.
Weloverdachte, toekomstgerichte werkomgeving

Ons bouwbedrijf verzorgt net zo goed nieuwbouw, verbouw en onderhoud voor de zakelijke opdrachtgever. Want ook die wil maatwerk bij de constructie van bedrijfsgebouwen, kantoorpanden en instellingen. Ook hierbij geldt dat wij graag al vroeg in het proces instappen om het advies te stroomlijnen, maar werken net zo gemakkelijk met een kant-en-klaar bestek. Ook uw bedrijf richting de toekomst brengen met een verbouwing, uitbreiding of zelfs een heel nieuw pand? Laten we contacten!

Naar contactformulier