Menu

Verbouw

Terug BouwenVerbouw
Zoekt u uitbreiding van het aantal vierkante meters?
Pronk Bouw maakt het!
Meer licht en lucht in uw bestaande woning?

Heeft u een probleem met ruimte of valt het daglicht niet genoeg in? Zijn er wensen die maar onvervuld blijven omdat u niet weet waar te beginnen? Is verduurzamen een mooie aanleiding om het eindelijk aan te pakken? Volgen de plannen elkaar op en gaan de ideeën stromen? Nodig ons eens uit om te komen kijken en een goed advies op maat voor u te maken. Koffie niet nodig, wel lekker...

Naar contactformulier
Kwaliteit
Vakmanschap en onderscheidend vermogen bepalen de hoge kwaliteitsgraad bij Pronk Bouw. Daar is ons familiebedrijf op gefundeerd en gebouwd.
Zorgvuldigheid
Vooruit denken, overzicht houden en kijken wat je doet, vóórdat je het doet, dat hoort bij onze ambachtslieden. Altijd efficiënt blijven denken in materiaal en tijd.
Continuïteit
Wat wij nú maken, gaat onze generatie voorbij en nog een paar volgende ook. Datzelfde geldt voor ons als bedrijf. De solide basis en open blik maken ons sterk.
Duurzaamheid
In onze nieuwbouwprojecten, verbouwingen en restauratiewerken houden wij, ook in het voor- en natraject, toekomst en klimaat in het vizier.
Het hoeft geen totaalbouw te zijn

Soms zijn er gewoon kleine klussen in en om het huis. Hier een reparatie, daar wat vervangen. Voor ons is dat geen punt, onze vaklieden hebben ieder twee rechterhanden. Beschikken daarbij over een timmermansoog en houden de oren open voor uw wensen. De klus waar u lang tegen opzag, is dan zo geklaard. En goed ook, want dat is wat u bij Pronk Bouw mag verwachten! Heeft een klus die wij scharen onder kleinbouw, reparatie en onderhoud? Neem gerust contact op!

Naar contactformulier