Menu
Pronk Bouw uit Warmenhuizen heeft aandacht voor ambacht
Dat is onze meerwaarde en maakt ons een zorgvuldige partner, in precisiewerk, prefab, specialistisch werk. Wij werken vakkundig, stellen het team samen door vraag en vaardigheden in evenwicht te brengen. Hoe mooi is het, als kwaliteit het meest herkenbare kenmerk is!
Alle projecten
Bouwen
Restaureren
Leidekken
Toont van de producten
Oud of nieuw, Pronk Bouw brengt waarde naar de toekomst
Verbouwen, renoveren, restaureren, duurzaam maken of helemaal nieuw bouwen. Waar het gaat om prettig wonen, werken en verblijven.
Soms moeten we gewoon meters maken

Ambachtelijk werk kost tijd. Tijd kost geld. Niet elk project leent zich voor de aandacht die ambacht nu eenmaal vraagt. Onze timmermannen zijn net zo goed getraind om meters te maken en met moderne materialen te werken. Lezen een bestek, zien een tekening en maken het ter plekke of in de werkplaats. Passen prefab in met de precisie die u van Pronk Bouw verwacht én krijgt. 

Kwaliteit
Vakmanschap en onderscheidend vermogen bepalen de hoge kwaliteitsgraad bij Pronk Bouw. Daar is ons familiebedrijf op gefundeerd en gebouwd.
Zorgvuldigheid
Vooruit denken, overzicht houden en kijken wat je doet, vóórdat je het doet, dat hoort bij onze ambachtslieden. Altijd efficiënt blijven denken in materiaal en tijd.
Continuïteit
Wat wij nú maken, gaat onze generatie voorbij en nog een paar volgende ook. Datzelfde geldt voor ons als bedrijf. De solide basis en open blik maken ons sterk.
Duurzaamheid
In onze nieuwbouwprojecten, verbouwingen en restauratiewerken houden wij, ook in het voor- en natraject, toekomst en klimaat in het vizier.