Menu

Ontwikkelen

Terug BouwenOntwikkelen
Soms doen we het zelf, vaak doen we het samen
Pronk Bouw ontwikkelt ook!
Eigen ontwikkelingen of CPO

CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Een manier van ontwikkelen waarbij een groep particulieren samen met Pronk Bouw woningen of appartementen realiseert. De regie ligt daarbij vaak in onze handen, wij weten wat we doen. Als betrouwbare en vertrouwde partner voeren wij regelmatig overleg met het collectief, zodat de ontwikkeling met een positief resultaat kan afsluiten. Fraaie woningen op een nog mooiere plek, solide gebouwd en op de toekomst gericht. En natuurlijk volledig naar de zin van de opdrachtgevers. Heeft u een tip voor een ontwikkelmogelijkheid, heeft u een individueel plan of bent u verenigd in een collectief? Dan is Pronk Bouw uw perfecte partner!

Naar contactformulier
Kwaliteit
Vakmanschap en onderscheidend vermogen bepalen de hoge kwaliteitsgraad bij Pronk Bouw. Daar is ons familiebedrijf op gefundeerd en gebouwd.
Zorgvuldigheid
Vooruit denken, overzicht houden en kijken wat je doet, vóórdat je het doet, dat hoort bij onze ambachtslieden. Altijd efficiënt blijven denken in materiaal en tijd.
Continuïteit
Wat wij nú maken, gaat onze generatie voorbij en nog een paar volgende ook. Datzelfde geldt voor ons als bedrijf. De solide basis en open blik maken ons sterk.
Duurzaamheid
In onze nieuwbouwprojecten, verbouwingen en restauratiewerken houden wij, ook in het voor- en natraject, toekomst en klimaat in het vizier.