Menu

Leidekken

Terug Leidekken
Onze leidekkers zijn sterk in de maas-, rijn- en oudduitse dekking plus de bijbehorende lood-, koper- en zinkwerken
Aandacht voor Ambacht is ons credo
Pronk Leidekkers maakt het onderscheid met kwaliteit

Een belangrijke specialisatie van Pronk Bouw is het leidekkersbedrijf. Deze afdeling omvat een eigen werkplaats en specialistische vaklieden, die naast het leidekken ook het bijbehorende lood-, koper- en zinkwerk tot in de puntjes beheersen. Onze eigen restauratie timmerlieden en restauratie metselaars ondersteunen de leidekkers bij de restauraties van monumenten, kerkgebouwen, woningen, grachtenpanden en ander historisch erfgoed. Uit de palmares van Pronk Leidekkers met de restauratie en het vaste onderhoud van meer dan honderd Noord-Hollandse gebedshuizen spreekt onze kwaliteit. Want Pronk heeft aandacht voor ambacht.

Naar contactformulier
Kwaliteit
Vakmanschap en onderscheidend vermogen bepalen de hoge kwaliteitsgraad bij Pronk Bouw. Daar is ons familiebedrijf op gefundeerd en gebouwd.
Zorgvuldigheid
Vooruit denken, overzicht houden en kijken wat je doet, vóórdat je het doet, dat hoort bij onze ambachtslieden. Altijd efficiënt blijven denken in materiaal en tijd.
Continuïteit
Wat wij nú maken, gaat onze generatie voorbij en nog een paar volgende ook. Datzelfde geldt voor ons als bedrijf. De solide basis en open blik maken ons sterk.
Duurzaamheid
In onze nieuwbouwprojecten, leidekkersactiviteiten en restauratiewerken houden wij, ook in het voor- en natraject, toekomst en klimaat in het vizier.